Club de Lectura

 

El Casal Català de Zuric organitza una activitat per als amants dels llibres: un Club de Lectura. L’activitat està adreçada a persones catalanoparlants i a l’alumnat de català dels cursos més avançats (a partir del nivell B2).

 

Què és un Club de Lectura?

Els clubs de lectura són grups de lectors i lectores que llegeixen a la vegada llibres acordats prèviament. Un cop llegits, els llibres es posen en comú entre totes les persones participants, moderades per un/a coordinador/a. A les trobades es debatrà sobre el que s’ha llegit: estil literari, acció, personatges, sensacions i opinions.

Com aconseguir el llibre?

Un cop triat el llibre que es llegirà, es farà una comanda conjunta entre totes les persones participants. Fora de termini, cada participant s’encarregarà d’aconseguir el seu propi exemplar.

On i quan ens trobem?

Les trobades es fan entre tres i quatre cops l’any. Consulta la nostra agenda d’esdeveniments per saber quina serà la propera data.

Inscripcions

Si et vols apuntar ho pots fer en qualsevol moment, les inscripcions estan sempre obertes al següent link:

http://events.eventzilla.net/e/club-de-lectura-2138712983

Preu

Socis: gratuït

No-socis: CHF10/sessió

 

Dubtes i suggeriments

Si tens alguna pregunta o vols fer alguna proposta, pots escriure a la coordinadora de l’activitat, l’Elena Pérez, a l’adreça c.lectura.ccz@gmail.com

Obres llegides

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/club-de-lectura/