Excursió al Goetheanum

El centre Goetheanum, a Dornach, és un exemple d’arquitectura dels anys 20, però és molt més que això. Vine a caminar i a visitar el centre per conèixer-ne la filosofia del seu arquitecte, pensador i impulsor Rudolf Steiner.

Començarem el dia a Liestal, on començarem la caminada entre boscos i camps fins arribar al centre Goetheanum. Allà, dinarem de pícnic al parc. El centre també té un restaurant on s’hi pot comprar menjar. Després de dinar, visitarem el centre Goetheanum, amb la possibilitat d’una visita guiada (de pagament).

Aquesta excursió és ben a prop de Basilea, per això hem compartit aquesta activitat amb el Centre Català de Basilea. Serà una oportunitat de conèixer nous catalans a Suïssa!

.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2022/09/excursio-al-goetheanum/