Eleccions al Parlament de Catalunya de 2021 (14 de febrer)

El dia 14 de febrer se celebraran eleccions al parlament de Catalunya. Els passos que han de seguir els residents a l’exterior (correctament inscrits al consolat corresponent — registre CERA) per poder votar són els següents:


1. Demanar el vot (data límit 16 de gener)

Es pot demanar per internet o per correu postal / fax.

[recomanat] Per internet: Cal accedir al web de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), aconseguir la Clau Telemàtica de Tramitació (CTT) i sol·licitar el vot.

Per correu postal / fax: Cal emplenar i signar l’imprès de sol·licitud de vot que envia l’Oficina del Cens Electoral. També es troba a les ambaixades o consolats, al web parlament2021.cat, al web del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació i al web ine.es.


2. Esperar a rebre per correu postal la documentació per a poder votar

L’Oficina del Cens Electoral envia per correu no més tard del 25 de gener, o del 2 de febrer si hi ha recurs a la proclamació de candidatures.


3. Votar

La documentació rebuda contindrà totes les paperetes electorals, sobres i informació adjunta que necessitaràs perquè el teu vot sigui vàlid.

Pots votar presencialment al consolat els dies 10, 11 i 12 de febrer, o fer-ho per correu certificat (que arribarà al consolat), com a molt tard el 9 de febrer.Més informació:

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2021/01/eleccions-al-parlament-de-catalunya-de-2021-14-de-febrer/