1er concurs de fotografia gastronòmica del Casal Català de Zuric

En el marc de la castanyada digital d’aquest 2020, la Junta organitza un concurs de fotografia gastronòmica.

Bases

Participants: Podran prendre-hi part tots els socis i sòcies del Casal.

Tema: Un plat de cuina de tardor fet a casa.

Obres: Una per participant, en color o blanc i negre. Les fotografies han de respectar el dret a la intimitat de les persones i a la pròpia imatge. Els autors reconeixen tenir els drets d’imatge i d’autor de les obres presentades, i en cedeixen els drets al Casal Català de Zuric.

Format i presentació: Les fotografies s’hauran d’enviar per email a cczuric@gmail.com. Les obres han de tenir un mínim de 6 megapíxels i estar en format PNG. L’incompliment de qualsevol d’aquests requisits pot ser motiu de rebuig per part del jurat.

Identificació: L’email amb la fotografia adjunta ha d’incloure un títol i les dades personals (nom, cognoms, adreça i telèfon) del participant. També ha d’incloure fotografies addicionals on es vegi el procés d’elaboració del plat, per tal de poder comprovar que realment s’ha fet a casa. Les fotografies addicionals no es faran públiques ni participaran en el concurs.

Tancament d’admissions: 31 d’octubre a les 20:00.

Jurat i veredicte: El jurat d’admissió i qualificació estarà format per un fotògraf professional simpatitzant del Casal, i per membres del Casal designats per la junta que no participin en el concurs. El veredicte es farà públic el dia 31 d’octubre a les 22:00 i serà inapel·lable.

Puntuació: Cada membre del jurat otorgarà una puntuació entre 1 i 10 punts per fotografia en cada una de les següents categories: qualitat gastronòmica, qualitat tècnica, qualitat artística, i originalitat de la idea. Guanyarà l’obra amb la suma de punts més alta. En cas d’empat, el fotògraf professional decidirà quina és la fotografia guanyadora.

Obsequis: El guanyador o guanyadora rebrà un obsequi. La junta del Casal es reserva el dret d’obsequiar també les millors fotografies en cada una de les categories puntuables.

Exposició: Totes les obres es podran veure a www.cczuric.cat un cop finalitzat el concurs.

Imprevistos: Els que puguin sortir, seran resolts pel jurat, d’acord amb la junta del Casal.

Aclariments: Es faran a través de cczuric@gmail.com.
Disposició final: Participar pressuposa l’acceptació total d’aquestes bases.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2020/10/1er-concurs-de-fotografia-gastronomica-del-casal-catala-de-zuric/