El grup de teatre “La quinta forca” ens presenta “Fuita” – 25 i 26 de maig

La Quinta Forca, grup de Teatre del casal català de Zuric, ens proposa una nova obra: “Fuita”, de Jordi Galceran. Una comèdia on el món de la política i la crua realitat es troben.

La Quinta Forca – Políticament Incorrecte (2018)

A Isidre Galí, conseller d’Indústria i Energia de la Generalitat, li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la seva dona l’ha deixat pel periodista que ha destapat la trama, i està tan desesperat que està a punt de posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il.lusionar-se.

Fuita és una de les primeres obres d’aquest autor, amb un text àgil que converteix aquesta comèdia d’embolic en un seguit de situacions absurdes, esbojarrades i còmiques … tot reflexionant sobre la integritat de les persones i dels col.lectius. Els personatges de Fuita es mouen entre el cinisme i l’amor, l’aparença i l’interès, la família i la delinqüència. 

En la mateixa línia hilarant que la darrera obra representada per La Quinta Forca.  Veniu a riure una estona: us hi esperem!!


Lloc i hora

  • Quan? 25 de maig a les 18:00, i 26 de maig a les 11:00 i a les 16:00. Obertura de portes mitja hora abans de l’inici de l’obra.
  • On? Bühne-S, Bahnhof Stadelhofen, Zuric.
  • Com arribar-hi: La sala Bühne S és a l’estació Stadelhofen de Zuric, sobre la via 3 (Gleis 3). L’entrada és al balcó que hi ha sobre la via 3 i s’hi pot accedir pujant les escales al costat del Café Mandarin i, un cop atravessat el pont, a la dreta.
  • Preu: 10 CHF (socis), 15 CHF (no socis)
Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2019/05/el-grup-de-teatre-la-quinta-forca-ens-presenta-fuita/