Celebrem Sant Jordi a Zuric – Vols ser voluntari/a?

Com cada any el Casal celebra a Zuric una de les dates més assenyalades per als catalans i catalanes. Per aquest motiu organitzem el dissabte dia 21 d’abril una parada de llibres i roses amb col·laboració amb la llibreria Orell Füssli. Vine a regalar literatura catalana traduïda a l’alemany.

Necessitem voluntaris i voluntàries que vulguin dedicar una o dues hores del dissabte a atendre les persones que s’apropin a la parada i explicar-los com celebrem aquest dia a Catalunya.  No és imprescindible parlar alemany!

Sisplau emplena el formulari que trobaràs a continuació i indica’ns les franges horàries que tindries disponibles.

Moltes gràcies!

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2018/04/celebrem-sant-jordi-zuric-vols-voluntari/