Nadal a Zuric – Dinar de Nadal del Casal 10 D

Ja s’acosta Nadal! Aquí t’expliquem com celebrar-lo a Zuric, amb vi calent, mercats de Nadal i el dinar de Nadal del Casal!

L’encesa de les llums de Nadal (o “Einschalten der Weihnachtsbeleuchtung”) dona el tret de sortida a les celebracions de Nadal a la ciutat de Zuric. Aquest any, el disseny de les llums de Nadal es diu “Lucy”, segur que l’endemà el podràs comentar a la feina. El dia 23, a partir de les 18, podreu gaudir de tota l’activitat nadalenca del carrer Bahnhofstrasse. Per celebrar-ho, les botiques estaran obertes fins les 22:00

El divendres 24 obren els primers mercats de Nadal i estaran oberts fins el 23 de Desembre. N’hi haurà, com cada any, a Bellevue, el Niederdorf, Werdmühleplatz i a l’estació (Zürich HB). Aquest últim, no tancarà fins el 24. També és interessant veure mercats d’altres llocs, com el mercat d’Einsiedeln, que obre del 2 al 10 de desembre. Si visiteu el mercat d’Einsiedeln, val la pena aprofitar l’ocasió per visitar el claustre barroc que té la seva pròpia moreneta i fer una excursió per la zona. Als mercats de Nadal s’hi pot menjar menjar de carrer i beure vi calent o Glühwein, pels infants i pels qui no beguin, també hi ha Glühmost. El que no hi trobareu serà torró, però de torró també se’n pot menjar a Zuric, al dinar de Nadal del Casal!

Si voleu celebrar Nadal amb catalans i catalanes? Res millor que apuntar-se al dinar de Nadal del Casal, del dia 10 de desembre. Recordeu que les inscripcions són obligatòries i allà, sí, hi podreu menjar torró! Inscriu-t’hi aquí!

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/11/nadal-zuric-dinar-nadal-casal-10-d/