3r Concurs de Dibuix per la postal de Nadal

Tornem a convocar el Concurs de Dibuix del Casal Català de Zuric. En aquesta tercera edició, tornem a tenir dues categories: per a nens i nenes de 5 a 8 anys i per a nens i nenes de 9 a 12. Els dos dibuixos guanyadors seran a la postal de Nadal que el Casal envia cada any a tots els seus socis i sòcies.

 

Bases del concurs

1.4

Dibuix guanyador del 2016, categoria 5 a 8 anys – Maica Serra

Bases:

Bases del Concurs de Dibuix per la postal de Nadal del Casal Català de Zuric 2017

 

 1. Podran participar-hi nenes i nens catalans residents a Suïssa a Catalunya o qualsevol altre lloc del món i que tinguin una edat compresa entre els 5 i els 12 anys. Cada concursant pot presentar només un dibuix.
 2. S’estableixen les següents categories per edats:

Categoria I: de 5 a 8 anys

Categoria II: de 9 a 12 anys.

 

 1. Per poder participar al concurs de dibuix de la postal de Nadal cada nena o nen haurà de presentar un treball original, fet per ell mateix, sobre la temàtica de les tradicions catalanes de Nadal. La tècnica de dibuix es pot escollir lliurement, excloent el collage o qualsevol altre material enganxat.
 2. Els treballs seran de mida DIN A-4 i s’entregaran amb el nom i data escrit a la part de posterior del dibuix, que anirà sense signar i dins d’un sobre tancat. Dins d’aquest sobre s’hi inclourà un sobre més petit que contingui el nom de la o del concursant, així com:
  1. Una fotocòpia d’un document d’identitat del concursant que contingui el nom, cognom, data de naixement i fotografia.
  2. El nom del pare o la mare de contacte, adreça itelèfon de contacte.
 3. Caldrà enviar els dibuixos per que arribin a lloc com a màxim el dia divendres dia 10 de novembrede 2017 per correu postal a: Montserrat Vicens –  Casal Català de Zuric – Postfach, 8021 Zürich 1 (Suïssa).
 4. Un cop tancat el termini de recepció, tots els dibuixos participants es penjaran a la pàgina web del Casal cat i s’habilitarà un període per votar del 12 al 19 del mateix novembre per internet. En funció de la quantitat de dibuixos rebuts, cada votant podrà assignar a tots, puntuacions als dibuixos de les dues categories. Les votacions es faran atorgant del 1 a 5 punts. Si nomes es vota a un sol dibuix els punts seran invalidats.

 

*L’any pasat hi va haver alguns casos, hagi estat per descuit o error, però es va trobar fins a 6 persones que només van donar la màxima puntuació a un únic dibuix. Això podia desvirtuar el concurs (és com si a Eurovisió uns quants països decidissin donar només 12 points a un país i no donar-ne 10, 8, etc a la resta).

 

 1. Les votacions finalitzaran el diumenge 19 de novembre2017a les 12:00 del migdia.
 2. En cas d’empat a qualsevol de les dues categories, es constituirà un jurat format per Montserrat Vicens, Bea Rueda i els membres de la junta del Casal. El jurat es reunirà el mateix dia per deliberar i triar els dibuixos guanyadors.
 3. Els dibuixos guanyadors es publicaran al web del Casal Català de Zuric cat al llarg del dia 20 de novembre i formaran la postal de Nadal del Casal Català d’aquest any 2017. L’artista Montserrat Vicens s’encarregarà de la realització de la postal.
  1. Un cop finalitzat el concurs, els dibuixos de les o els participants no guanyadors seran retornats als seus autors.

 

*El dos dibuixos guanyadors, si els pares donen el seu consentiment, seran guardats per l’artista Montserrat Vicens en un arxiu registrat amb consentiments dels pares o tutors. Un dia podran formar part d’una exposició de l’artista Montserrat Vicens dins del marc cultural de Catalunya.

 

 1. Cada soci del Casal rebrà una postal com a felicitació de Nadal.
 2. El lliurament de premis a les persones guanyadores es farà durant el dinar de Nadal del Casal del dia 10 de desembre. En cas de no poder-hi assistir, la família del nen o la nena guanyador/a Montserrat Vicens es farà càrrec de les despeses d’enviament del premi al seu domicili.

 

2.1

Dibuix guanyador 2016, categoria 9 a 12 – Cristina Arni

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/10/concurs-dibuix-postal-nadal/