Club de Lectura: Nosaltres, els valencians

Anima’t a llegir!

nosaltres-els-valenci_9788499300627
Si durant l’estiu vols llegir en català i busques una recomanació d’un llibre, els membres del Club de Lectura te’n fem una: Nosaltres, els valencians, d’en Joan Fuster (més informació aquí). L’edició que llegirem és la de l’editorial Labutxaca (ISBN: 978-84-99300-62-7). Aprofita per comprar-lo i llegir-lo durant les vacances, i durant la segona quinzena del mes de setembre et pots unir a nosaltres en la trobada que farem per parlar sobre aquesta obra (data per determinar, segons la disponibilitat de les persones que hi vulguin participar).
Què has de fer per participar en la trobada? Molt fàcil: inscriu-te a través del formulari que trobaràs a la part inferior d’aquesta pàgina o a l’enllaç i al setembre ens posarem en contacte amb tu per definir la data en què es farà l’activitat. Per participar en el debat no són necessaris coneixements literaris, només ganes de comentar i reflexionar sobre allò que s’ha llegit. L’activitat també està oberta a persones que no siguin sòcies del Casal.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/07/club-lectura-valencians/