Tallers infantils i familiars al Casalet

IMG_20170120_184428Els tallers infantils per a nens i nenes de 4 a 10 anys i els tallers familiars, per a famílies amb infants d’entre 1 i 3 anys, són una oportunitat excel·lent perquè els teus fills s’ho passin bé i aprenguin jugant en català, i perquè coneguis més famílies catalanoparlants a la zona de Zuric.

 

Recentment hem acabat un curs dels tallers infantils al Casalet, i tenim ganes de començar-ne un de nou. Els tallers són guiats per professores amb experiència i les activitats són divertides i educatives. A les fotos veureu els nens i nenes en una de les últimes sessions, fent dibuixos sobre la seva ciutat ideal.

 

I com potser ja saps, aviat també començarem els tallers familiars. Als tallers familiars els infants hi assistiran amb els seus pares.

Si vols inscriure als teus fills o a la teva família, fes clic aquí.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/02/tallers-infantils-familiars-casalet/