Inscripció als cursos de català per a adults i als tallers per a infants

Ja ha començat el període d’inscripció als cursos de català que ofereix el Casal. Recorda, les inscripcions s’han de fer almenys dues setmanes abans del començament de les classes!

Els cursos estan pensats per a parlants no-nadius amb coneixements previs de la llengua, des de principiants fins a alumnes amb un nivell avançat. Clica aquí per fer la inscripció o si vols tenir més informació.

Aquest any i com a novetat, oferim també tallers familiars per a infants d’1 a 3 anys amb l’objectiu de fomentar la cultura i l’ús de la llengua catalana mitjançant activitats lúdiques i educatives. Aquí trobaràs més informació sobre els tallers i el formulari d’inscripció. Les dates d’aquestes sessions encara no s’han decidit i es pactaran prèviament amb totes les famílies interessades.

Save

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/01/inscripcio-als-cursos-de-catala-per-a-adults-i-als-tallers-per-a-infants/