Acord de col·laboració amb “Productes de la Terra”

Prepara’t pel sorteig de samarretes, banderes i altres regals de “Productes de la Terra”.

 

Estem contents de poder-vos anunciar que el Casal Català de Zuric ha arribat a un acord de col·laboració amb “Productes de la Terra“, a través del qual durant els propers mesos sortejarem productes cedits per aquesta empresa catalana.

Com molts de vosaltres ja sabreu, Productes de la Terra és una botiga online especialitzada en productes catalans i de temàtica catalanista, com ara roba, joguines, llibres, banderes i molt més. Us animem a fer un cop d’ull a la seva pàgina web.

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) si et vols endur aquests magnífics regals! Allà us anirem informant de la realització dels diferents sortejos.

 

 

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2017/01/collaboracio-amb-productes-de-la-terra/