El Casal col·labora amb la Marató

L’11 de desembre passat, el Casal va col·laborar per primera vegada amb la Marató solidària de TV3. Encara hi ets a temps!

La Coral del Casal va participar amb un concert en el dinar de Nadal del Casal. Després del concert, es van recollir donacions per a la Marató de TV3. Volem donar les gràcies a tots els que ja han fet la seva donació, així com als membres de la coral per haver-nos ofert aquest concert.

La Marató és un programa de televisió que recapta fons per la investigació científica en l’àmbit de la salut. Aquest any, la Marató de TV3 està dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals. La Marató es va fer el passat diumenge 18 de desembre i es va aconseguir una recaptació extraordinària de 8.490.607 €.

Això és possible gràcies a la col·laboració de milers de catalans i catalanes, així com d’entitats i associacions que organitzen activitats per recollir fons.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2016/12/casal-collabora-marato/