Activitats durant el Dinar de Nadal de Catalans 2016

 

 

A banda de trobar-nos per menjar i celebrar que arriba Nadal, durant la sobretaula del dinar es realitzaran diverses activitats enfocades a tots els públics.

Aquest any, a més, ens plau poder contribuir per primera vegada a recaptar fons per La Marató de TV3, gràcies a la involucració del Cor del Casal Català de Zuric.

 

Les activitats preparades són:

– Cagatió per als més petits.

– Lliurament de premis als guanyadors del 2n Concurs de dibuix.

– Presentació en societat i actuació del Cor del Casal Català de Zuric. Durant aquesta actuació es recolliran donacions que aniran destinades íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

amb_lamarato_color

 

 

 

 

 

– Amic invisible: Si hi vols participar, només cal que portis un regal ben embolicat (pressupost mínim 15 CHF / màxim 20 CHF) al mateix dinar. Quan hi arribis, t’hauràs de dirigir a l’espai destinat al dipòsit dels regals i anotar el teu nom a la llista. Havent dinat repartirem els regals d’una manera diferent i divertida.

– Sorteig d’una panera: Durant el dinar podràs comprar tiquets per participar-hi. Cada tiquet tindrà un preu de 2 CHF. Com més en tinguis, més possibilitats de guanyar!

– Cantada de nadales

 

 

Si t’agradaria col·laborar amb nosaltres organitzant alguna altra activitat, escriu-nos a cczuric@gmail.com o a través de Facebook.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2016/11/activitats-durant-dinar-nadal-catalans-2016/