Concurs de dibuix per a nens i nenes de 5 a 12 anys.

Un any més, el Casal Català de Zuric convoca el concurs de dibuix per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que resideixin a l’exterior.

 

captura-de-pantalla-2016-10-10-a-les-15-27-27

 

Aquest any, les categories d’edat són de 5 a 8 anys, i de 9 a 12. La temàtica del concurs és Nadal, i els dibuixos guanyadors seran utilitzats per a la postal de Nadal del Casal.

La data límit per enviar els dibuixos és el 20 de novembre del 2016. Un cop rebuts els dibuixos, es penjarà una foto dels mateixos a la pàgina web. Els i les visitants podran votar i així triar el guanyador de cada categoria.

 

 

Bases del Concurs de Dibuix per la postal de Nadal del Casal Català de Zuric 2016

 1. Podran participar-hi nenes i nens catalans residents a l’exterior que tinguin una edat compresa entre els 5 i els 12 anys. Poden residir a Suïssa o a qualsevol altre lloc del món. Cada concursant pot presentar només un dibuix.
 2. S’estableixen les següents categories per edats:
  1. Categoria I: de 5 a 8 anys
  2. Categoria II: de 9 a 12 anys.
 3. Per poder participar al concurs de dibuix de la postal de Nadal cada nena o nen haurà de presentar un treball original, fet per ell mateix, sobre la temàtica de les tradicions catalanes de Nadal. La tècnica de dibuix es pot escollir lliurement, excloent el collage o qualsevol altre material enganxat.
 4. Els treballs seran de mida DIN A-4 i s’entregaran sense signar i dins d’un sobre tancat. Dins d’aquest sobre s’hi inclourà un sobre més petit que contingui el nom del o la concursant, així com:
  1. Una fotocòpia d’un document d’identitat del concursant que contingui el nom, cognom, data de naixement i fotografia, i
  2.  El nom del pare o la mare de contacte, adreça i telèfon.
 5. Caldrà enviar els dibuixos com a màxim el dia 20 de novembre de 2016 per correu postal a: Montserrat Vicens (c/o Casal Català de Zuric) Postfach 1174, 8038 Zuric (Suïssa).
 6. Un cop tancat el termini de recepció, tots els dibuixos participants es penjaran a la pàgina web del Casal i s’habilitarà un període per votar per internet. En funció de la quantitat de dibuixos rebuts, cada votant podrà assignar puntuacions als dibuixos de cada categoria. Les votacions finalitzaran el dia 25 de novembre a les 12:00 del migdia.
 7. En cas d’empat, es constituirà un jurat format per membres de la junta del Casal. El jurat es reunirà el mateix dia 25 de novembre per deliberar i triar els dibuixos guanyadors.
 8. Els dibuixos guanyadors es publicaran al web del Casal Català de Zuric al llarg del dia 19 de novembre, i formaran la postal de Nadal del Casal Català d’aquest any. L’artista Montserrat Vicens s’encarregarà de la realització de la postal. Un cop finalitzat el concurs, els dibuixos seran retornats als seus autors.
 9. Cada soci del Casal rebrà una postal com a felicitació de Nadal.
 10. El lliurament de premis a les persones guanyadores es farà durant el dinar de Nadal del Casal del dia 11 de desembre. En cas de no poder-hi assistir, la família del nen o la nena guanyador/a es farà càrrec de les despeses d’enviament del premi al seu domicili.

 

 

 

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2016/10/concurs-de-dibuix-per-a-nens-i-nenes-de-5-a-12-anys/