Club de Lectura

El Casal Català de Zuric organitza una activitat per als amants dels llibres: un Club de Lectura. L’activitat està adreçada a persones catalanoparlants i a l’alumnat de català dels cursos més avançats (a partir del nivell B2). Més endavant, i en funció de la demanda, es poden organitzar més grups d’altres nivells.

Què és un Club de Lectura?

Els clubs de lectura són grups de lectors i lectores que llegeixen a la vegada llibres acordats prèviament. Un cop llegits, els llibres es posen en comú entre totes les persones participants, moderades per un/a coordinador/a. A les trobades es debatrà sobre el que s’ha llegit: estil literari, acció, personatges, sensacions i opinions.

Com aconseguir el llibre?

Quan omplis el formulari d’inscripció has d’indicar que necessites un exemplar del llibre. D’aquesta manera, podrem fer una comanda conjunta amb els altres participants. Fora de termini, cada participant s’encarregarà d’aconseguir el seu propi exemplar.

On i quan ens trobem?

Les trobades es faran un cop cada dos mesos aproximadament. Consulta la nostra agenda d’esdeveniments per saber quina serà la propera data. El lloc de trobada és la Biblioteca Pestalozzi de Hardau (Norastrasse 20).

Inscripcions

Si et vols apuntar ho pots fer en qualsevol moment, les inscripcions estan sempre obertes. Trobaràs el formulari d’inscripció a la part inferior d’aquesta pàgina.

Preu

Socis: gratuït

No-socis: CHF10/sessió

Sisplau, ingressa l’import abans de la trobada del Club al compte del Casal i fes-nos arribar el resguard de pagament, en persona o per correu electrònic:

Casal Català de Zuric – Postkonto 80-15928-8

(no t’oblidis d’afegir el teu nom i el concepte “Club de Lectura” a l’hora de fer l’ingrés)

Dubtes i suggeriments

Si tens alguna pregunta o vols fer alguna proposta, pots escriure a la coordinadora de l’activitat, l’Elena Pérez, a l’adreça c.lectura.ccz@gmail.com

Sessions anteriors

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2016/03/club-de-lectura/