Guanyadors del concurs de dibuix

El dissabte dia 14 de novembre el jurat designat va triar els guanyadors del concurs de dibuix per a la postal de Nadal. Els dibuixos escollits són:

– Categoria 1 (de 2 a 5 anys): Aleix Tomàs

Categoria 1- Aleix Tomas

 

 

 

 

 

 

 

 

– Categoria 2 (de 6 a 8 anys): Valentina Font

Categoria 2- Valentina Font

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Per a la resta de categories no es va presentar cap dibuix, per tant queden desertes.

Moltíssimes gràcies a tots els nens que hi han participat, i enhorabona als guanyadors! El lliurament de premis es farà el dia 13 de desembre al dinar de Nadal. Els dibuixos guanyadors formaran la postal de Nadal del Casal Català d’aquest any, la realització de la qual anirà a càrrec de l’artista Montserrat Vicens.

 

Comentari de la Montse Vicens sobre els dibuixos:

 

Mirant el dibuix de la Valentina… veig el traç i la minuciositat amb què detalla les escorces orgàniques dels troncs  de la mateixa manera que en el cos del personatge, “el Tió“. Desdibuixa les branques perdent-se entre el fullatge dels arbres verds  que a mi em semblen pins mediterranis. Els raigs del sol donen alegria i desprenen vida amb la llum del seu groc. La barretina vermella suspesa a l’aire dóna moviment al tronc somrient, ha fet una cabriola i de nou de peus a terra el Tió es mostra positiu.

Gràcies, Valentina.

Per a l’Aleix, el dibuix i el camí que han facilitat el material per a aquest treball és una obra conjunta i amb molta força.

Per als qui no heu participat i per als que també ho heu fet, us animo a que l’any que ve us presenteu amb l’ànim de crear i poder participar d’una cosa que ens pertany a tots, l’expressió. Plasmar un sentiment per un mateix sense intenció de perdre, sinó… de guanyar. D’exterioritzar. Un treball que consta d’una cosa que marca una posició en nosaltres mateixos, una idea, un pensament… portar això a el que és material, escrit, parlat, dibuixat, sonoritzat…

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2015/11/guanyadors-concurs-de-dibuix/