Concurs de dibuix per a nens i nenes de 2 a 14 anys

Al Casal Català de Zuric volem posar a prova la destresa artística dels nens i nenes catalans que viuen a la ciutat i rodalies. Per això posem en marxa un concurs de dibuix adreçat als infants d’entre 2 i 14 anys. La temàtica del concurs és Nadal.

Hi haurà quatre categories segons l’edat, i els dibuixos guanyadors seran la postal de Nadal que el Casal enviarà als seus socis per felicitar les festes.

Tot seguit pots trobar les bases del concurs. Esperem rebre els dibuixos abans del dia 13 de novembre!

 

Bases del Concurs de Dibuix per la postal de Nadal del Casal Català de Zuric

 1. Podrà participar qualsevol nena o nen que visqui a Suïssa i que tingui una edat compresa entre els 2 i els 14 anys. Cada concursant pot presentar un dibuix.
 2. Hi haurà les següents categories per edats: de 2 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 14 anys.
 3. Per poder participar al concurs de dibuix de la postal de Nadal cada nena o nen haurà de presentar un treball original fet per ells mateixos. La tècnica de dibuix es pot escollir lliurement, excloent el collage o qualsevol altre material enganxat.
 4. Els treballs seran de tamany DIN A-4 i s’entregaran dins d’un sobre tancat. Dins d’aquest sobre s’hi inclourà un sobre més petit que contingui el nom del concursant així com les següents dades:

  1. Fotocòpia d’un document d’identitat del concursant que contingui el nom, cognom, data de naixement i fotografia
  2. El nom del pare o la mare de contacte, adreça i telèfon de contacte.
 5. Caldrà presentar els dibuixos com a màxim el dia 13 de novembre de 2015. S’enviaran per correu postal a: Montserrat Vicens – Rohrstrasse 3, 8952 Schlieren
 6. Els dibuixos guanyadors formaran la postal de Nadal del Casal Català d’aquest any. L’artista Montserrat Vicens s’encarregarà de la realització de la postal. Un cop triats els guanyadors, els dibuixos seran retornats a cada participant.
 7. El jurat del concurs estarà format per 4 persones més el president del Casal. El jurat es reunirà el 14 de novembre al Casal per deliberar i el mateix dia es donaran a conèixer els guanyadors/es del concurs.
 8. El jurat triarà la millor postal per cadascuna de les 4 categories per edats. Cada guanyador/a rebrà un premi.
 9. Els dibuixos guanyadors seran publicitats al web del Casal Català i cada soci rebrà una postal com a felicitació de Nadal.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2015/10/concurs-de-dibuix-per-a-nens-i-nenes-de-2-a-14-anys/