Estàs tenint problemes per votar? Explica’ns-ho!

Volem saber quines són les dificultats que estàs tenint per exercir el teu dret a vot a les eleccions catalanes del 27 de setembre des de l’estranger. Et vas inscriure al CERA però no has estat inclòs al cens electoral per a aquestes eleccions? No t’han arribat les paperetes a temps per poder votar? O potser has rebut informació contradictòria des de diverses administracions públiques?

Si et trobes en algun d’aquests casos, et demanem que ens ho expliquis a través del formulari que tens més avall. Recollirem totes les opinions que rebem i les vehicularem de manera anònima amb les associacions que treballen per promoure el vot dels ciutadans que vivim l’estranger, com ara la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) o la Marea Granate.

   

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2015/08/estas-tenint-problemes-per-votar-explicans-ho/