Recital de Pau Alabajos

BnMkFlMCQAE8hO1

El pròxim dimecres dia 14 el cantant Pau Alabajos durà a la nostra ciutat les cançons que l’han convertit en un dels artistes més destacats de la seua generació.

Aquesta gira arriba mentres el cantautor valencià ultima la producció del nou disc en directe #paualpalau, que recull el concert històric que va oferir en el Palau de la Música de València en setembre de 2012 per a celebrar els 10 anys de carrera musical.

Nascut a Torrent el 1982, Pau Alabajos és un dels músics que amb més força han renovat l’escena musical valenciana. Les seues cançons expressen un fort compromís front a les injustícies socials i l’oblit, i reflexen també una delicada visió de les relacions amoroses. Ha actuat en centenars de sales de concerts a València i Catalunya, i també a països arreu del món com ara França, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Estats Units, Uruguai…

El seu treball ha sigut reconegut amb diversos premis i guardons, com ara el Premi Ovidi Montllor (2006 i 2008), Enderrock (2008) o el premi de la Fundació Gaetà Huguet de Castelló, per l’aportació cultural en defensa del valencià.

 

Dimecres 14 de Maig a les 12h

Aula GLT-A-03, Plattenstrasse 111,
Universität Zürich – Romanisches Seminar
Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2014/05/recital-de-pau-alabajos/