Sortegem entrades per a l’estrena de les obres “Gegen die Demokratie” i “Gegen die Liebe” a Solothurn

gegenSortegem una entrada doble per assistir a la première de les obres de teatre “Gegen die Demokratie” i “Gegen die Liebe”, del dramaturg català Esteve Soler, que tindrà lloc el pròxim diumente 27 d’abril a Solothurn.

Podeu trobar tota la informació al nostre calendari, en aquest enllaç

Per a poder participar al sorteig, exclusiu per als socis del Casal, només heu d’escriure’ns un correu electrònic amb el vostre nom i cognom a cczuric@gmail.com, o bé mitjançant el formulari que teniu a continuació.

Teniu temps fins el dia 20 d’abril!

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2014/04/sortegem-entrades-per-a-lestrena-de-les-obres-gegen-die-demokratie-i-gegen-die-liebe-a-solothurn/