Celebrem Sant Jordi a Zuric

santjordi2

Un any més, el Casal Català de Zuric commemora la diada de Sant Jordi. Enguany organitzem una parada de literatura catalana traduïda a l’alemany i llibres sobre Catalunya o cultura catalana amb col·laboració amb la llibreria Orell Füssli a Bellevue.

Cada persona que compri un llibre d’aquest estand s’endurà de regal una rosa vermella. L’objectiu és fer conèixer i fer partíceps els ciutadans suïssos de la tradició d’un dia tan important al nostre país. Per aquest motiu, durant tot el dia hi haurà persones que de manera voluntària explicaran a les persones que s’hi interessin tots els detalls del dia de Sant Jordi.

La llibreria hi posarà els llibres i el Casal hi aportarà punts de llibre, roses i fulletons en català i alemany sobre la Diada de Sant Jordi i Catalunya.

Per a les roses comptem amb la col·laboració del florista establert a Zuric Xavier Barberà, http://www.lefleuriste.ch/

T’esperem el proper Sant Jordi a Bellvue!


Mostra un mapa més gran

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2014/04/celebrem-sant-jordi-a-zuric/