Estrenem pàgina web!!

Hola!
Benvingut, Benvinguda!

Després de celebrar l’any 2013 el 50è aniversari de la nostra fundació, i gràcies a tota la Junta del Casal, enguany estrenem la nova pàgina Web.

A través d’aquest nou canal de comunicació volem fer arribar a la comunitat de parla catalana establerta a Zuric i a les seves rodalies les activitats que des del Casal s’organitzen, i servir de punt de trobada entre tots nosaltres.

També posem en marxa un nou compte de Twitter i reactivem la pàgina de Facebook, on podreu tenir informació actualitzada dels diferents esdeveniments que creiem que poden ser d’interès per a tots nosaltres.

Després d’aquesta visita “a distància”, esperem poder veure’t aviat en alguna de les trobades (gairebé) mensuals que fem. Per descomptat, restem oberts a qualsevol iniciativa d’activitat que es vulgui proposar. La Junta et dóna les gràcies per avançat per la teva col·laboració.

Els del Casal intentem fer que tots ens trobem com a “Casa Nostra” a Suïssa.

Share

Enllaç permanent a aquest article: http://www.cczuric.cat/2014/03/estrenem-pagina-web/